Belépés
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 
Magyar Antidopping Csoport Hírlevél 2019/6 2019-12-02
 
„Athlete Central”: új, felhasználóbarát applikáció a kényelmes és gyors holléti információ-szolgáltatás elősegítése érdekében

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) a napokban jelentette be, hogy „Athlete Central” néven immár az Apple Store-ból és a Google Playről is elérhető a sportolók számára a WADA azon új, mobilos alkalmazása, amely - a korábbi alkalmazást felváltva -, egyszerűbb, könnyebben kezelhetőbb, és gyorsabb lehetőséget kínál a sportolóknak a holléti információjuk szolgáltatása, és módosítása során. Az új felhasználóbarát applikáció elsődleges célja az volt, hogy oly módon csökkentse a minimumára a sportolói holléti-adminisztrációs terheket, hogy mindeközben a doppingellenes szervezetek előre be nem jelentett ellenőrzései terveinek megvalósíthatóságát a lehető leghatékonyabban szolgálja.

Stuart Kemp a WADA képviseletében elmondta: „Ez egy jelentős mérföldkő az ADAMS Next Gen ”projektében, és a sportolók visszajelzései kiemelkedően fontosak voltak abban, hogy a sportolók új, egyszerű és biztonságos módon szolgáltathassák holléti információikat. Az olyan szolgáltatások, mint a helyalapú címajánlások, az irányítópult, a push értesítések és az egyszeri bejelentkezés (SSO) pozitívan befolyásolják a sportolóknak a tartózkodási helyről szóló információkkal való ellátását, megkönnyítve a bármikor, bárhol való megfelelést. Reméljük, hogy az Athlete Central megfelel a sportolók elvárásainak, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy az ADAMS „Next Gen” következő moduljait eljuttassuk a doppingellenes közösség minden tagjához.

További információkért kérjük,
- látogassa meg az Athlete Central elnevezésű oldalt a WADA honlapján, és
- nézze meg a videót az „Athlete Central” készítéséről.
 


 
 
Hírlevél
 
 
közvetlen kapcsolatok
 


 
 
Minden jog fenntartva! - 2013
Hozzáadás a kedvencekhez | Szerzői jogok
Ön a 6897185. látogatónk!
Jelenleg 1857 látogató van oldalunkon