Belépés
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 
RUSADA: Oroszországon a világ szeme, felkészülés a nagy napra 2014-02-07
 
Csak néhány óra választ el attól, hogy a világ népei az oroszországi Szocsiban gyűljenek össze a XXII. Téli Olimpiai Játékok alkalmából.


A WADA (Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség) közleménye szerint, a 2014-es szocsi játékok megvalósításában az eseményt szervező Sochi 2014 csapatán, és az IOC-n (Nemzetközi Olimpiai Bizottság) kívül a kulcsszerepet, a RUSADA (Orosz Nemzeti Doppingellenes Szervezet) játssza a doppingellenes szabályok végrehajtásával, a széleskörű doppingellenes felvilágosítás és mintavételi terv előkészítésével, valamint a doppingellenes személyzet megfelelő felkészítésével.
A Játékok alatt a RUSADA az IOC, a Sochi 2014 csapatával együttműködve alkotják az ú.n. „Games Working Group”-ot. Míg az esemény szervezője (Sochi 2014) felelős a Játékok helyszínén történő mintavételek lebonyolításáért, addig, a nem a Játékok helyszínén történő olimpiai mintavételeket - az IOC koordinálásával - a RUSADA hajtja végre.
Dr. Tiszeker Ágnes, a HUNADO vezetője tájékoztatása szerint, a RUSADA az Olimpiai falun kívüli mintavételek lebonyolításához együttműködésre kért fel több Nemzeti Doppingellenes Szervezetet, köztük a HUNADO-t is. Tájékoztatásul azt is közölte, hogy kiutazás előtt, a magyar csapat tagjai két doppingellenőrzésen estek át, és valamennyi mintavétel negatív eredménnyel zárult.
Ezúton kívánunk eredményes szereplést, és sok sikert a magyar csapat valamennyi tagjának!

RUSADA: Preparing for Russia’s Big Moment
February 3, 2014

Just four days from now, the world will gather in Sochi, Russia for the XXII Olympic Winter Games.
Throughout the lead up to Sochi 2014, RUSADA (Russian Anti-Doping Agency) has been playing an important role alongside event organizer Sochi 2014 and the IOC, implementing anti-doping policies and educational initiatives, testing programs and training doping control personnel.
During the Games itself, RUSADA will join the IOC and Sochi 2014 in forming a Games Working Group. While Sochi 2014 will be responsible for testing at Olympic venues, RUSADA will perform tests elsewhere under the instruction of the IOC
 


 
 
Hírlevél
 
 
közvetlen kapcsolatok
 

 
 
Minden jog fenntartva! - 2013
Hozzáadás a kedvencekhez | Szerzői jogok
Ön a 6420247. látogatónk!
Jelenleg 2550 látogató van oldalunkon