Belépés
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 
Még nem nőtt fel a német világbajnok kézis - origo.hu 2014-07-24
 
A Német Kézilabda Szövetség doppingvétség miatt ideiglenesen felfüggesztette Michael Kraus világbajnok és Bajnokok Ligája-győztes irányító játékjogát.

A szövetség szerdán közölte, hogy a Bundesligában szereplő Frisch Auf Göppingen kézilabdázójára azért rótta ki a szankciót, mert az elmúlt 18 hónapban három alkalommal is elmulasztott beszámolni tartózkodási helyéről. A DHB doppingellenes bizottsága belső fegyelmi eljárást indított, a Göppingen pedig elfogadta Kraus játékjogának felfüggesztését.

"Hangsúlyozom, hogy Michael Krausnak nem hozott pozitív eredményt egyetlen doppingvizsgálatra leadott mintája sem, ő a jelentési és az ellenőrzésekkel kapcsolatos kötelezettségeit szegte meg" - mondta Bernhard Bauer, a DHB elnöke, aki hozzátette, a 115-szörös válogatott játékos sajnos még mindig nem nőtt fel, s meg kell tanulnia elkerülni az ehhez hasonló hanyagságokat.

A Göppingen ügyvezetője, Gerd Hofele azt mondta, a klub egyetért a döntéssel. "Kraus ideiglenes felfüggesztése érzékeny veszteség számunkra a szezon előtt, de elfogadjuk akkor is, ha a játékost az elmúlt időszakban többször is tesztelték, és mindig negatív mintát produkált."

Forrás: http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20140723-doppingvetseg-miatt-felfuggesztettek-a-vilagbajnok-kezis-michael-kraus-jatekjogat.html


 
 
Hírlevél
 
 
közvetlen kapcsolatok
 

 
 
Minden jog fenntartva! - 2013
Hozzáadás a kedvencekhez | Szerzői jogok
Ön a 6420268. látogatónk!
Jelenleg 2570 látogató van oldalunkon