Magyar Antidopping Csoport

Hírek

A WADA 2019. ÉVI DOPPINGVIZSGÁLATI SZÁMOK (TESTING FIGURES) JELENTÉSÉNEK ÖSSZEFOGLALÓJA


A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) 2020. december 18-án közzétette a jelentését a 2019-ben elvégzett doppingvizsgálati darabszámokról. A 355 oldalas dokumentum számos táblázatban − elrendelő szervezet, sportágak, vizsgálati típusok, vizsgálati fajták szerint – részletezi az előző évben elvégzett doppingvizsgálatokat.

Tovább olvasom

A WADA JELENTÉSE A 2018. ÉVI DOPPINGVÉTSÉGEKRŐL

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) 2020. december 10-én közzétette a 2018. évi doppingvétségekről készített részletes jelentését. Ez a hatodik ilyen dokumentum (az első a 2013. évben elkövetett doppingvétségek adatait foglalja össze), amely azonos szerkezetben tartalmazza az adatokat.

Tovább olvasom

WADA ÁLLÁSFOGLALÁS

A Magyar Antidopping Csoport, mint a Nemzeti Doppingellenes Szervezet (HUNADO) feladat- és jogkörét ellátó szervezet a következő nagyon fontos WADA állásfoglalásra szeretné minden sportoló figyelmét felhívni:

Tovább olvasom

Tájékoztatás

A Magyar Antidopping Csoport (HUNADO) ezúton tájékoztatja Tisztelt Partnereit a 2020. év hátralévő részében érkező doppingellenőrzésekre vonatkozó megrendelések vállahatóságáról, és befogadásáról:

Tovább olvasom

Megjelent a 2021. évi tiltólista

​A Magyar Közlöny 2020. december 1-én megjelent 265. számában kihirdetésre került UNESCO által 2005. október 19-én elfogadott, a sportbeli dopping elleni nemzetközi egyezmény I. és II. mellékletének módosítása.

Tovább olvasom

A WADA éves jelentése (2019)

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) 2020. október 8-án közzétette a 2019. évi éves jelentését. A 124 oldalas dokumentum részletesen ismerteti a WADA előző évi tevékenységét, emellett azonban számos adatot közöl a szervezet működéséről.

Tovább olvasom

​Pozsonyban üléseztek a MagyarAntidopping Csoport (HUNADO) és a Szlovák Nemzeti Doppingellenes Szervezet (SADA) képviselői

Pozsonyban üléseztek a Magyar Antidopping Csoport (HUNADO) és a Szlovák Nemzeti Doppingellenes Szervezet (SADA) képviselői.

Tovább olvasom

A CEADO közleménye

A közép-európai doppingellenes szervezet (central european antidoping organization, CEADO) elhatárolódik a nemzeti doppingellenes szervezetek intézetének (INADO) nyilatkozatátó

Tovább olvasom

Közlemény

Minden gyanú és vád alól tisztázta a Magyar Antidopping Csoportot (HUNADO-t) a Professzor Richard McLaren által vezetett vizsgálóbizottság

Tovább olvasom

Tiszeker Ágnes: a McLaren-jelentés megvédte a HUNADO tisztességét és becsületét

Szakmai elismerést jelent a Magyar Antidopping Csoportnak a McLaren-jelentés róla szóló része – hangsúlyozta az InfoRádiónak Tiszeker Ágnes ügyvezető igazgató, aki arról is beszélt, hogy az elmúlt hónapokban voltak olyan nemzetközi partnerek, akik elfordultak tőlük.

Tovább olvasom

Doppingellenőrzés szabályzat változások - Frissítve!

Elkészült a Szakmai Szabálykönyv kiegészítése

Tovább olvasom

Tájékoztató a doppingellenőrzések újraindulásáról

Tisztelt Sportolók!

Amint az mindannyiuk előtt ismert, az elmúlt hónapban - a sportolók és a doppingellenőrzésben résztvevő személyzet egészségének védelme érdekében - a magyarországi doppingellenőrzések átmenetileg szüneteltek.

Tovább olvasom

WADA közlemény

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) közleménye a koronavírus (Covid-19) doppingellenőrzésre gyakorolt hatásával összefüggésben

Tovább olvasom

Dr Tiszeker Ágnes Plesa István-díjat kapott

A Magyar Parasport Napja alkalmából a Magyar Paralimpiai Bizottság Elnöksége, Plesa István-díjat adományozott Dr. Tiszeker Ágnesnek

Tovább olvasom

Koronavírus tájékoztató anyagok

Kedves látogatók!

Elérhetővé tesszük az EMMI Egészségügyi Államtitkárság COVID-19 tájékoztató anyagait

Tovább olvasom

Közlemény

A Magyar Antidopping Csoport tiltakozik, és a leghatározottabban visszautasít minden vádaskodást.

Tovább olvasom