Belépés
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 
Magyar Antidopping Csoport Hírlevél 2018/7
 
Tisztelt Sportolók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az egységes európai adatvédelmi szabályozás (GDPR) hatálybalépésével a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) által fenntartott ADAMS-rendszer adatvédelmi szabályai is frissültek.

A szabályok hatályba lépésével a HUNADO haladéktalanul, még ez év júniusában elkészítette a szabályzatok magyar nyelvű fordítását annak érdekében, hogy az ADAMS magyar nyelvű felhasználói anyanyelvükön érhessék el a vonatkozó szabályokat. Ezen - módosított - szabályok már 2018. júniusa óta elérhetők magyar nyelven a HUNADO honlapján.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a magyar fordítások 2018. szeptember 4-én már az ADAMS-ben is elérhetők lesznek. Ezért az ADAMS rendszer magyar nyelvű felhasználói számára - a fenti időpontot követő első ADAMS-belépésük alkalmával - a rendszer automatikusan megjeleníti az új adatvédelmi szabályokat abból a célból, hogy azokat minden felhasználó tanulmányozhassa. Ezen belépést követően a továbblépés csak a megújult adatvédelmi szabályzat elfogadásával lesz lehetséges.
További sikeres felkészülést kívánva,

Magyar Antidopping Csoport
(HUNADO)


 
 
Hírlevél
 
 
közvetlen kapcsolatok
 

 
 
Minden jog fenntartva! - 2013
Hozzáadás a kedvencekhez | Szerzői jogok
Ön a 5645114. látogatónk!
Jelenleg 3699 látogató van oldalunkon