Belépés
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 
Magyar Antidopping Csoport Hírlevél 2018/5
 
Tisztelt Sportoló!

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) felhívása alapján, a közeljövőben jelentős változás várható a Nemzetközi Adatkezelő és Információs Rendszer felhasználásában (ADAMS). Ennek bevezetéseként kiemelt és elsődleges feladattá vált a rendszerbe felvezetett sportolók törzsadatainak egyeztetése, illetve a rendszerbe való belépésnek, és a gördülékeny használatnak az ellenőrzése.

Új elem az ADAMS rendszerben a törzsadatok ellenőrzése

A WADA által új belépési / biztonsági program került bevezetésre, melyet a következő belépésnél egy alkalommal minden felhasználó tapasztalni fog.
Az új elem három részből áll:
 • megadott e-mail cím ellenőrzése
 • megadott mobiltelefonszám ellenőrzése
 • a teljes profil adatainak ellenőrzése
A rendszer ajánlott használata a következő:
 1. Sikeres belépés - jelszó és biztonsági kérdés megválaszolása után - a rendszer kéri a regisztrált e-mail cím megadását.
  A megadott e-mail címre a rendszer küld egy kódot, melyet be kell írni a megfelelő ablakba. Csak akkor enged tovább a rendszer, ha a beírt e-mail cím megegyezik a törzsadatban korábban megadott e-mail címmel. Ha a sportoló jelenleg más e-mail címet használ, mint amelyet korábban a törzsadatai között megadott, akkor kérjük, szíveskedjen először a törzsadatok között javítani, és kicserélni a régit a ténylegesen használt e-mail címre, különben a rendszer biztonsági kockázat miatt, a továbbiakban nem fogja engedélyezni a belépést.
 2. Sportolói mobilszám megadása az ADAMS rendszerben
  Ezután a rendszer felajánlja a telefonos ellenőrzés lehetőségét, melyet csak akkor lehet kérni és használni, ha korábban a törzsadatok között a sportoló mobilszáma felvezetésre került. Ha ez nem történt meg, vagy a sportoló jelenleg más mobilszámot használ, mint amelyet a törzsadatok között korábban megadott, akkor kérjük, szíveskedjen vagy javítani a helyes mobilszámra a törzsadatok között, vagy ki kell hagyni ezt a lépést a „Skip” gomb megnyomásával.
 3. A belépés után megjelenő rendszerüzenet:
 „Please provide your contact details. After this information is validated, it will be used to send temporary code as an alternate login method.”
 
„Mobile phone number:”  
                                   elküld   Skip
Ezek után minden belépéskor a fenti felirat a jóváhagyásig meg fog jelenni!
 
 1. Minden felhasználónak be kell lépnie a személyes profiljába, és az alábbi adatokat ki kell töltenie:
 • név (úgy, ahogy a személyi igazolványban szerepel)
 • lakcím (ahogy a lakcímkártyán szerepel)
 • mobilszám (saját mobilszám)
 • születési idő
 • arckép feltöltése (3 hónapnál nem régebbi igazolványkép)
 • edző neve (az a személy, aki a felkészülést leginkább segíti)
 • edző mobilszáma
 
A Manager kód:
Itt szeretnénk mindenki szíves figyelmét felhívni arra, hogy ha valaki a whereabouts (holléti) információs adatszolgáltatását nem személyesen maga adja meg illetve tölti ki a holléti táblázatot - ez nem hiba, viszont a sportoló a személyes kódját nem adhatja oda más személynek. Ilyenkor a segítő személyt meg kell nevezni és be kell jelenteni a felügyeleti szervnek (HUNADO, Nemzetközi Sportszövetség) és a felügyeleti szerv önálló kódot fog biztosítani annak a személynek, aki a jövőben a holléti információt rögzíteni fogja a rendszerben. Pl: szülő, edző, élettárs, vagy más családtag. Erre vonatkozóan egy formanyomtatványt kell kitölteni, melyet a sportolónak és a segítő személynek is alá kell írnia. A nyomtatvány letölthető a www.antidopping.hu honlapról.
Ha valaki az ADAMS profiljához nem tud belépni, az kérjük sürgősen jelezze ezt, és írjon az antidopping@antidopping.hu e-mail címre.
 
www.antidopping.husaját személyes adatok ellenőrzése!
Végezetül tisztelettel kérünk minden sportolót, hogy lépjen be a Magyar Antidopping Csoport honlapján a sportolói adatbázisba. Mindenki ellenőrizze le a saját adatlapját, hogy az ott megadott adatok a valóságnak megfelelnek és naprakészek!
Ha valaki a MACS honlapján valamilyen oknál fogva nem tudna belépni a rendszerbe, akkor tisztelettel kérjük írjanak az antidopping@antidopping.hu e-mail címre, és orvosolni fogjuk a problémát.
 
Együttműködésüket előre is köszönjük!
 
                                                                                Magyar Antidopping Csoport (HUNADO)
 
Budapest, 2018-07-04
 


 
 
Hírlevél
 
 
közvetlen kapcsolatok
 

 
 
Minden jog fenntartva! - 2013
Hozzáadás a kedvencekhez | Szerzői jogok
Ön a 5645160. látogatónk!
Jelenleg 3776 látogató van oldalunkon