Magyar Antidopping Csoport

E-learning

A WADA 2021.01.01-én hatályba lépő új, kötelező érvényű Nemzetközi Oktatási Szabványa (International Standard for Education / ISE) alapján a Magyar Antidopping Csoport  doppingellenes továbbképzést biztosít a sportolók és a sportszakemberek számára. 

Az oktatás célja elsősorban a naprakész információk átadása, hogy senki ne kerülhessen a doppingellenőrzés alkalmával olyan helyzetbe, hogy nincs tisztában az alapvető jogaival és kötelezettségeivel, illetve doppingvétség esetén senki ne hivatkozhasson arra, hogy nem ismeri a hatályos szabályozást.
A WADA Kódex alapelve az OBJEKTÍV FELELŐSSÉG elve – vagyis, hogy kizárólag a sportoló felelős azért, ami a szervezetébe jut - ezért minden sportolónak pontosan tudnia kell, milyen következményekkel járhat, ha akaratlanul vagy szándékosan tiltott (mód)szert használ.

A modulokra kattintva elvégezhető a tananyag, a három rész teljesítése összesen kb. 60-90 percet vesz igénybe, de külön-külön is elvégezhetők. Mindhárom modul végén rövid ellenőrző kérdések találhatóak, s ha ezeket helyesen megválaszolja, akkor a három képzés elvégzéséért az e-mail címére automatikusan kap egy két évig érvényes oklevelet.

A két év lejárta után a megújító e-learning elvégzése szükséges ahhoz, hogy oklevele újabb két évig érényes legyen.  Erről e-mailben fog értesítést kapni. 

Amennyiben a későbbiekben szüksége lenne a tananyagban szereplő információkra, a modulok bejelentkezés után újra végignézhetőek, az oklevelek ismételten kinyomtathatóak. 

Doppingellenes képzéssel kapcsolatosan kérdésieit az  edukacio@antidopping.hu e-mail címen várjuk. 
Ha technikai segítségre van szüksége, kérjük hívja munkaidőben informatikusunkat, Szabó Jánost a +36 20 977 9236 telefonszámon.

Eredményes, és doppingmentes felkészülést kívánunk!

 

Kérjük jelentkezzen be a jobb oldalt felül található belépési ablakban!