Magyar Antidopping Csoport

Megrendelhető előadások, információs sátor

Alább találják a Magyar Antidopping Csoportnál megrendelhető előadások és információs sátor leírását és a megrendelő nyomtatványokat.
Ha további tájékoztatásra lenne szükségük, kérjük vegyék fel a kapcsolatot velünk az edukacio@antidopping.hu címen. Webinar 12-16 éves sportolók részére

Ifjúsági webinar + a doppingellenőrzést bemutató animációs film (összesen 25 perc).

A szolgáltatás térítésmentes.
A megrendelő űrlap letölthető itt.
Webinar felnőtt sportolók és sportszakemberek részére
Előadó Dr. Tiszeker Ágnes (Ügyvezető Igazgató, Magyar Antidopping Csoport) . Az előadás végén levetítésre kerül a doppingellenőrzést bemutató animációs film - összesen 80 perc.

A szolgáltatás ára 15.000,- Ft + ÁFA
A megrendelőlap letölthető itt.

A megrendelést az eseményt megelőzően minimum 10 nappal kell eljuttatni a MACS részére, írásban, az edukacio@antidopping.hu. címre.
A megrendelt időpontban küldünk egy linket, amelyet megnyitva tudják (akár több helyszínen is) megtekinteni az előadásokat.


18 éven felüli sportolók és sportszakemberek részére összeállított, 45 perces tananyag

Online előadás: 30.000.- Ft + ÁFA 
Személyes előadás Budapesten: 60.000,- Ft + ÁFA 
Személyes előadás vidéki helyszínen: 120.000,- Ft + ÁFA 
Idegen nyelvű előadás esetén kérje egyedi árajánlatunkat. 

A megrendelő űrlap letölthető itt.

A megrendelést, az eseményt megelőzően minimum 15 nappal kell eljuttatni a MACS részére, írásban az edukacio@antidopping.hu címre. Az előadáshoz szóróanyag nem tartozik. A megrendelőnek a helyszínen biztosítania kell a diavetítéshez szükséges eszközöket (laptop, projektor) vagy online előadás esetén a technikai hátteret. (zoom/teams applikáció stb.).

 Az előadások anyaga a Magyar Antidopping Csoport Kft. szellemi tulajdona. Az előadás rögzítése és sokszorosítása külön engedély nélkül tilos, ez irányú kérés esetén előre, írásbeli megkeresés szükséges. A megrendelés fizetése a pénzügyi teljesítést követően utólag, számla ellenében, banki átutalással történik.


A doppingellenes információs sátor kitelepülése

A szolgáltatás egyszeri 6 órás szolgáltatást tartalmaz, 2 munkatársunk fogadja majd az érdeklődőket.
Budapest területén – beltéri elhelyezkedés: nettó 215.000.-Ft / kültéri elhelyezkedés: nettó 255.000.-Ft
Vidéki helyszínen – beltéri elhelyezkedés: nettó 215.000.-Ft / kültéri elhelyezkedés: nettó 255.000.-Ft + 260.-Ft/km útiköltség. 

A megrendelő űrlap letölthető itt.
A szervezőknek a helyszínen a következőket kell biztosítaniuk: hely/helyiség; áramforrás; asztalok és székek, kültéren sátor felállítása vagy egyéb fedett terület kialakítása.
A megrendelőt kérjük az eseményt minimum 15 nappal megelőzően az  edukacio@antidopping.hu címre elküldeni szíveskedjenek.