Belépés
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 
​Az új ADAMS-jelszó / biztonsági kérdés szolgáltatásának a rendje 2017-10-05
 
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ADAMS-ben történő belépéshez új jelszó, illetve biztonsági kérdés újra megadására csak kivételes esetben kerülhet sor, azt követően, hogy a sportoló meggyőződött arról, hogy a használat feltételeként előírt technikai feltételek biztosítása megtörtént (asztali gép / laptop használata, Internet Explorer, pop-up ablakok engedélyezése).

A jelszó, illetve biztonsági kérdés újrabiztosításának a feltétele, hogy a sportoló a HUNADO erre a célra létrehozott kérelmét kitöltse és azt eljuttassa kollégáinkhoz az adams@antidopping.hu címre. A kérelmet a HUNADO megvizsgálja, és az alapján 8 (nyolc) napon belül dönt az új jelszó magadásáról, a biztonsági kérdés újrabiztosításáról. Amennyiben a kérelem nem megalapozott, úgy technikai segítséget nyújtunk a rendszer eléréséhez. 

A kérelem a sportolói menüpont alatt tölthető le ("Új ADAMS jelszó iránti kérelem").

A sportoló a kérelem benyújtásával egyidejűleg a kérelem elbírálásának idejére szóló holléti információit megadni köteles.

ADAMS-szel kapcsolatos belépési és technikai problémák

A holléti információ szolgáltatása az ADAMS-ben történik. Amennyiben holléti információ-szolgáltatási (vagy frissítési) kötelezettségének technikai okokból nem tudna eleget tenni (rendszerhiba, elfelejtett jelszó / biztonsági kérdésre adandó válasz ect.), úgy kérjük,
  • problémáját haladéktalanul jelezze a HUNADO munkatársai részére (adams@antidopping.hu), akik a segítségére lesznek;
  • ezzel egy időben a holléti információt a HUNADO részére e-mail útján megküldeni szíveskedjen mindaddig, ameddig a belépéssel kapcsolatos technikai problémák helyreállnak.
Nyomatékosítani kívánjuk, hogy az ADAMS-szel kapcsolatos belépési / jelszó problémák a holléti információ-szolgáltatás (és frissítés) kötelezettsége alól nem mentesítenek!
Felhívjuk a figyelmet, hogy az ADAMS teljes verziója okostelefonos applikáción keresztül nem érhető el, ezért javasoljuk az asztali számítógépről történő belépést.
További eredményes munkát és sportsikereket kívánva,
 
Magyar Antidopping Csoport
HUNADO


 
 
Hírlevél
 
 
közvetlen kapcsolatok
 


 
 
Minden jog fenntartva! - 2013
Hozzáadás a kedvencekhez | Szerzői jogok
Ön a 6897348. látogatónk!
Jelenleg 1937 látogató van oldalunkon